LÉLEKWELLNESS, avagy hogyan kényeztesd magad coachinggal

balance23.jpg

A wellness szó hallatán a legtöbb ember a wellness szállodákra gondol, ahol különböző egészségmegőrző szolgáltatásokkal kényeztethetik magukat a vendégek. A sportolási lehetőségek, fürdők vagy terápiák által elsődlegesen testünk jólétét segítjük elő. Természetesen ilyenkor testünk stresszmentesítésének köszönhetően lelkünk is feltöltődik.

De mi van az év többi napján? És mi a helyzet azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak a wellness szolgáltatásokat?

Testünkkel sokkal többet törődünk, mint a lelkünkkel, hiszen az szem előtt van, jobban látszik. Holott lelkiállapotunk is kihat a testünkre, egészségünkre, látszik a tartásunkon, arcvonásainkon és könnyebben megbetegszünk ha valami nincsen rendben a lelkünkkel. Lelkünk legalább ugyanolyan törődést igényel, mint testünk, ezért fontos a mindennapjainkba beépíteni olyan tevékenységeket, melyek lelki feltöltődésünket segítik elő.

Vajon hogyan lehet becsempészni a túlpörgetett, időhiányos napirendünkbe egy kis lélekwellness-t? Sokan most azt mondják, hogy végiggondolni sincs idejük, nemhogy megvalósítani azt. Ha Te is azt érzed, hogy csak rohansz és nincs időd magadra, és szeretnél ezen változtatni végre, akkor gyere el LÉLEKWELLNESS COACHINGRA, ahol megkeressük a számodra legjobb technikát arra, hogy hogyan építs be a hétköznapi rutinjaid közé valami olyat, amit Téged táplál, előre visz, hogy a lelked is megkapja a szükséges törődést. Megkeressük, hogy hogyan építsd be ezeket a szokásokat, hogy tartósan is csináljad majd azokat és hatékonyak legyenek. Idő és energiabeosztásodat is optimalizálod majd a coaching során, hogy legyen időd és energiád azokra a dolgokra, melyek fontosak számodra.

Ápold lelkedet is, hogy tested is több energiához jusson! Így leszel kiegyensúlyozott és jobb teljesítményt tudsz majd nyújtani a mindennapokban is.