Hogyan segíti a coaching a nyelvtanulást?

ist_wordle.png

Mi is az a nyelvi coaching?

A coaching Magyarországon még kevéssé elterjedt egyik területe a nyelvi coaching, mely a nyelvtanulás során számos helyzetben hatékony megoldást nyújt a tanulóknak. Ez egy olyan prémium szolgáltatás a nyelvi fejlesztés területén, melyben a nyelvi coach (coach képesítéssel rendelkező nyelvi szakértő/nyelvtanár) támogatja a coachee-t (nyelvtanulót) abban, hogy az a leghatékonyabb megoldásokkal, rövid idő alatt, sikeresen elérje nyelvi célját. A nyelvi coaching során eredményes és magabiztos nyelvhasználó válik belőled, önbizalmad erősödik.

Kinek ajánlott a nyelvi coaching?

Ha külföldi munkavállalásra, állásinterjúra, sikeres nyelvvizsgára, vagy akár idegen nyelven történő üzleti prezentációra, üzleti útra készülsz, akkor a nyelvi coaching a leggyorsabb és leghatékonyabb módja, hogy sikeresen elérd a célodat.

Amennyiben valamilyen nyelvi elakadással küzdesz, nem mersz megszólalni idegen nyelven, vagy már sokadszor kezdesz neki a nyelvtanulásnak, de mindig abbahagyod, mondván nincs nyelvérzéked, időd stb, akkor a nyelvi coaching segít feltárni és oldani a blokkoló tényezőket. Ezáltal lendületet kapsz, motivált leszel és sikeres nyelvhasználó válik belőled.